Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Vitolo : Παρουσίαση την Δευτέρα

Oι Βίκτορ Βιτόλο και Αντελίνο Βιερίνια ακολούθησαν το πρωί στην Σουρωτή εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Και εφόσον συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, θέτουν υποψηφιότητα για την αποστολή του ΠΑΟΚ στα επόμενα παιχνίδια.

Οι δύο βεβαίως, ακόμη κι αν κριθούν έτοιμοι από τον Σάντος, δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με την Βαλερένγκα καθώς δεν δηλώθηκαν στην σχετική λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Όμως, θα έχουν την δυνατότητα, εφόσον προκριθεί ο ΠΑΟΚ, να συμμετέχουν στα δύο ματς στις 20 και στις 27 Αυγούστου με όποιον αντίπαλο κληρωθεί ο Δικέφαλος. Η είδηση της συμμετοχής των Βιτόλο και Βιερίνια σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, είναι αναμφίβολα ευχάριστη και δίνει στον Σάντος δύο ακόμη πολύ σημαντικές λύσεις για την ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, στην πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στην Σουρωτή, δεν ακολούθησαν έντονους ρυθμούς οι Κοντρέρας και Αραμπατζής. Οι δύο παίκτες έτρεξαν για λίγα λεπτά και στην συνέχεια έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο. Επίσης ο Ζλάνταν Μουσλίμοβιτς έτρεξε σε χαλαρούς ρυθμούς ενώ συνεχίζει την θεραπεία του για να ξεπεράσει την κάκωση στο γόνατο του αριστερού του ποδιού που τον ταλαιπωρεί από το πρώτο ματς με την Βαλερένγκα. Οι νέες εκτιμήσεις των επιτελών του ΠΑΟΚ, για τον Βόσνιο επιθετικό, αναφέρουν πως δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα ρεβάνς της 6ης Αυγούστου.


Ο Βίκτορ Βιτόλο προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής για να μπορέσει πολύ σύντομα να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός μέσος δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Δικέφαλου θα παρουσιάσουν επίσημα τον Βιτόλο την ερχόμενη Δευτέρα, σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Θέλουν να δώσουν έμφαση στην απόκτηση του Ισπανού άσου καθώς ο Βιτόλο αναμένεται να αποτελέσει έναν εκ των βασικών παικτών του ΠΑΟΚ στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Βιτόλο έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο ενώ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου