Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Kατασκοπία Χεερενφειν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΕΕΡΕΝΦΕΙΝ ( ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΦΙΤΕΣΕ )

Βαριά ήττα για την προβληματική αμυντικά Χεερενφέιν, στο «Χόφερτ» από την Ναϊμέχεν (4-1). Η ομάδα του Τροντ Σόλιντ δεν έπεισε με την αμυντική της λειτουργία και στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο παρουσιάζοντας συνάμα αδυναμίες και στην ανάπτυξη. Δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 6΄, απειλώντας μόλις μια φορά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη με ανάλογη αμυντική δυσλειτουργία δέχτηκε δύο τέρματα σε δέκα περίπου λεπτά (56’-65’) και μοιραία το ματς τελείωσε από νωρίς. Λογική εξέλιξη και το τέταρτο γκολ, με τον Παπαδόπουλο να σημειώνει το γκολ της τιμής στο 86’ και την Ναϊμέχεν να έχει και δοκάρι στο φινάλε.

Πίστωση χρόνου. Ο Τροντ Σόλιντ ζήτησε υπομονή από τους φίλους της ομάδας αφού κάποιοι τραυματισμοί έχουν… απορυθμίσει την μηχανή της Χεερενφέιν, που παραδοσιακά πάντως έχει κάποιες «νεκρές» εβδομάδες. Αυτή τη φορά – περιέργως – δεν είναι η αμυντική γραμμή αυτή που ευθύνεται για τα αρνητικά αποτελέσματα των Κυπελλούχων (ένας βαθμός σε δύο ματς) αλλά η ελλιπέστατη μεσαία γραμμή, όπως υπογράμμισε ο Νορβηγός.

«Πριν μερικές εβδομάδες ήταν η καλύτερη γραμμή μας. Τώρα είναι το μεγάλο πρόβλημα» τόνισε ο Σόλιντ, που είδε τον βασικό Ελμ να επιστρέφει με πρόβλημα από την συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα της Σουηδίας και βγαίνει νοκ άουτ. «Δεν είμαι μάγος. Και η Αλκμααρ πάντως ξεκίνησε πέρυσι με δύο ήττες και εν τέλει κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα φάνηκε από το πρώτο ματς όταν χρειάστηκα να παρατάξω μια ενδεκάδα με έξι επιθετικούς» τόνισε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο ανέτοιμος Λοσάδα που αποκτήθηκε ως αντι Πράνιτς και άπαντες αγωνιούν για την παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο. Αρχικά τα θετικά είναι η επιστροφή του βασικού αμυντικού μέσου Σβεκ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί για πρώτη φορά και ο νεοφερμένος μέσος Λοσάδα. Πέραν του βασικού μέσου Ελμ, δεν υπολογίζονται όπως στο προηγούμενο ματς οι Στέπε (βασικός τερματοφύλακας), Βαντεμπούσε (αναπληρωματικός τερματοφύλακας) με τον νεοφερμέμο Λεισάλ να βρίσκεται και πάλι κάτω από τα γκολποστ.

Παραμένουν εκτός και οι αναπληρωματικοί μέσοι Ροορντα και Σμάρασον (χωρίς συμμετοχή φέτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου