Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα ξανά μετά τις διακοπές που πάντα χρειάζονται και να’μαστε εδώ πάλι εδώ στο μετερίζι του αδιάκοπου αγώνα. Καλό χειμώνα δε λέω γιατί αργεί ακόμα και γιατί δε γουστάρω, μαλακία είναι. Ηρεμήσαμε σε γενικές γραμμές, χαλαρώσαμε και νομίζω χρειαζόταν αφού η σεζόν φέτος θα είναι τεράστια αφού έχουμε και το μουντιάλ το καλοκαιράκι. Πάμε σε μερικά σημερινά στο φτερό έτσι για να μπαίνουμε στο κλίμα και να πάρουμε μπρος εν όψει σ/κ…

Θα ασχοληθώ κυρίως με ψηλούτσικες αποδόσεις αφού για φαβόρες η εποχή δεν είναι και όποιος το κάνει θα του συνιστούσα να μην ανοιχτεί πολύ. Έτσι κι αλλιώς έχουμε τόσα ματς μπροστά μας δεν είναι ανάγκη να παριστάνουμε τους ήρωες ακόμα δεν ανοίξαμε το μάτι στοιχηματικά για φέτος. Απλά τα παρακάτω παιχνίδια που θα ασχοληθώ μου κάνανε ένα κλικ μόλις άνοιξα το κουπόνι.

-SK Rapid Wien-Aston Villa FC. Νόμος για μένα στα ευρωπαϊκά κύπελλα όταν βλέπω αγγλικές ομάδες να τις κοντράρω. Εκτός φυσικά από τις 4-5 πρώτες που είναι από άλλο πλανήτη. Θεωρώ ότι στο νησί ποδοσφαιρικά είναι αλλού και όταν βγαίνουν στα ανοιχτά-ανατολική Ευρώπη- ζαλίζονται. Η Rapid καλά είναι σχετικά και το γήπεδο τίγκα. Πάθος θα έχει και το πιστεύουν εκεί οι πράσινοι. Από την άλλη η Villa δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα και μου αρκεί να πάει με έναν αέρα φαβορί στη Βιέννη για να το πληρώσει αυτή και να το πληρωθώ εγώ. Υπάρχει διαφορά κλάσης φυσικά κλπ αλλά αν παίζαμε στοίχημα με τις διαφορές κλάσεις θα το είχαμε κλείσει το μαγαζί. Άσσος-3.20(Unibet).

-SC Vaslui-AEK Athens. Δε θα πω πολλά εδώ. Πάνω κάτω όλοι τα ξέρουμε. Το κλίμα στην άεκ περίεργο. Μπακ θα είναι ο Άλβες και οι απουσίες κάμποσες. Φυσικά και είναι από τα ματς της χρονιάς για την ελληνική ομάδα. Όμως. Ο ρουμάνος τη μπάλα την ξέρει και μάλιστα καλύτερα από τον έλληνα. Είναι πονηρός και έχει τρόπους να βρίσκει πάντα την άκρη. Περιμένω ανοικτό παιχνίδι απόψε και περιμένω επίσης την AEK να χάσει. Ας χάσει με ένα ας λέγαμε σκορ πρόκρισης και να ιδρώσει μετά στο ΟΑΚΑ για να περάσει. Εγώ πάντως άσσο θα παίξω. Μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας ο Μπάγιεβιτς που όπως και αν το κάνεις έχει την εμπειρία. Άσσος-2.70(Unibet).

-FK Sarajevo-CFR Cluj. Όπως είπα και παραπάνω ο ρουμάνος τη μπάλα την ξέρει. Αυτοί οι βόσνιοι ούτε κατάλαβαν πως βρέθηκαν εδώ και αυτό είναι στα συν μας αφού η Cluj θα πάει υποψιασμένη στη Βοσνία σήμερα. Είναι από τις καλές ρουμάνικες ομάδες και μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα και να πληρωθούμε κι εμείς. Το διπλό είναι αρκετά ψηλά.Διπλό-2.30(Unibet)

-Dinamo Zagreb-Hearts. Και μιας και μιλάμε για αποδόσεις είδα την απόδοση της Dinamo εντελώς τυχαία και μου έκανε εντύπωση. Ποια Hearts ρε μάγκες; Σκέτο άσσο βλέπω και προσωπικά θα τον κοστολογούσα στο 1,30. Οπότε το 1.50(Unibet) μου κάνει και το τσακώνω χωρίς πολλά πολλά. Άσσος.

Αυτά για σήμερα από μένα. Όποιος θέλει τα κάνει σύστημα, όποιος θέλει διαλέγει ένα , όποιος θέλει διαλέγει δύο και όποιος πάλι θέλει με γράφει στα παπάρια του. Σε λίγο καιρό θα βγάλουμε στον αέρα και την κάβα που κρατάμε πάντα για λόγους αρχής και βλέπουμε. Πολύ δύσκολες οι σημερινές επιλογές αλλά τι να παίξω; Τα μικρά χάρισμά σας. Θα ακολουθήσω ένστικτο να δω και σε τι κατάσταση είμαι.

Αυτά, καλή τύχη να έχετε και μην ανοίγεστε όπως είπαμε. Τις ομάδες ούτε τις έχουμε δει, ούτε τις ξέρουμε. Έχουμε καιρό μπροστά μας για παλικαρισμούς. Έτσι κι αλλιώς το χρήμα στα μπούκια θα πάει αργά η γρήγορα. Φροντίστε το δικό σας να μη φτάσει από τα πρώτα στη Μάλτα ή στις νήσους Μαλβίδες και δεν ξέρω εγώ που εδρεύουν οι περισσότερες εταιρείες(γέλια). Τα λέμε…


HAMMER

http://www.betminds.eu/


1 σχόλιο: