Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα....

Leeds , Gilligham & 2 over


Καλημέρα σε όλους. Εδώ και πάλι μετά το κακό Σάββατο και την μέτρια Κυριακή. Το πρόγραμμα σήμερα για μένα περιλαμβάνει Carling Cup και τους επαναληπτικούς του ChL. Ας πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Ξεκινάμε από τους επαναληπτικούς του ChL από τους οποίους θα κρατήσουμε 2 over σε καλές αποδόσεις.

Το πρώτο είναι στο παιχνίδι Maccabi H. – Salzburg. Οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα με 1-2 στην έδρα τους δεν έχουν και πολλά περιθώρια. Θα πρέπει να μπούνε και να παίξουν ανοιχτά από την αρχή. Θεωρώ πως θα σκοράρουν και όσο θα περνάει η ώρα θα ανοίγονται ακόμα περισσότερο. Οι Ισραηλινοί μπορούν να το εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν και αυτοί. Το 1,85 του over (Unibet) είναι αρκετά καλό.

To 2o over είναι αυτό στο ματς της Anderlecht με την Lyon. Ok οι Βέλγοι δεν έχουν και πολλές πιθανότητες. Προβλέπω ένα ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι και από τις 2 ομάδες και περιμένω το over του 1,75 (Unibet) να επαληθευτεί.

Από το Carling Cup θα πάω με τον άσσο της Gillingham (4.50 Unibet) κόντρα στην Blackburn που ακόμα ψάχνεται. Θα έχει και τις απουσίες των Nelsen , Di Santo , Samba ενώ και ο McCarthy είναι αμφίβολος. Η Gilli είναι δυνατή εντός έδρας και πιστεύω μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανακατωσούρα και τα προβλήματα της Blackburn και να φτάσει στην νίκη.

Επίσης θα κρατήσω και τον άσσο της Leeds κόντρα στην Watford (2,10 Unibet). Η Leeds ξεκίνησε με 4/4. έχει πολύ καλή ομάδα και από απουσίες έχει μόνο τις μακροχρόνιες των Grayson & Naylor. Από την άλλη η Watford ξεκίνησε μέτρια την χρονιά με 1 νίκη , 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Θα απουσιάσουν οι McAnuff & Ellington. Παρά την διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις ομάδες πιστεύω πως η Leeds μπορεί να κάψει την αντίσταση της Watford στο Elland Road.

Πάμε και στις προτάσεις.

Μονό αποδεκτό : Gillingham

Μονό αποδεκτό : Leeds

Δυάδα : Over Anderlecht – Over Maccabi

Τα λέμε και πάλι αύριο και το βράδυ στο chat.


Φιλόλογος ----> http://www.betminds.eu/

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 2ΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΒΕΡ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΣΣΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΖΥΡΙΧΗ ΠΗΓΑ 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή